Ο Ricciardo για πρώτη φορά στο Race of Champions

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Εν αντιθέσει με τον πρώην team-mate του που έχει πάρει μέρος 6 φορές στο Race of Champion, ο Daniel Ricciardo δεν έχει συμμετάσχει στον θεσμό αυτό. Ήρθε η ώρα, όμως, για τον οδηγό της Red Bull να κάνει την παρθενική του εμφάνιση και εκεί, στον φετινό αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 20-21 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Ο Αυστραλός θα πλαισιώσει τον Mick Doohan, 5 φορές Πρωταθλητή στα 500cc των μοτοσικλετών. Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον τίτλο για την πατρίδα τους, με τον οδηγό της Red Bull να δηλώνει:

Είναι μια τιμή να είμαι προσκεκλημένος στο Race of Champions και ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ στη στενή διαδρομή του πρώην Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου. Θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει στη Formula 1 και δεν μπορώ να περιμένω για να δοκιμάσω τα αυτοκίνητα του ROC. Δείχνει να είναι μια σοβαρή πρόκληση, αλλά είμαι έτοιμος για όλα.

Είναι, επίσης, πολύ ιδιαίτερο να μπορώ να εκπροσωπώ τη χώρα μου, ιδιαίτερα αν έχω για team-mate μου κάποιον σαν τον Mick Doohan. Η λέξη «θρύλος» χρησιμοποιείται καταχρηστικά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά ο Mick είναι ένας από τους λίγους που πραγματικά το αξίζουν. Το τι έχει πετύχει, είναι απίστευτο κι έχω δει επίσης ότι είναι σκληρός και στους 4 τροχούς. Τώρα, θέλουμε όσους περισσότερους Αυστραλούς που μένουν στην Ευρώπη να έρθουν να μας δουν, και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα