Η BMW M4 κερδίζει για πλάκα το Tesla Model S P85D σε roll race

Σχετικά άρθρα

P85D Vs M4

Το Tesla Model S P85D μάς έχει εντυπωσιάσει όλους με τη δύναμη και την τρομερή του εκκίνηση, καθώς μπορεί να σταματήσει το χρονόμετρο ακόμα και στα 2,8 δευτερόλεπτα, για τα 0-96 χλμ/ώρα, αν επιλέξει κάποιος να αναβαθμιστεί σε Ludicrous Mode. Βέβαια, ακόμα χάνει από αυτοκίνητα όπως η McLaren 650S σε κόντρα από στάση, εκεί όπου τα καταφέρνει καλύτερα.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν πρέπει να ξεκινήσει μία κόντρα με κάποια ταχύτητα, χάνοντας το μεγάλο πλεονέκτημα της εκκίνησης; Τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, γιατί το μεγάλο βάρος είναι αρνητικό στην επιτάχυνση του ηλεκτρικού οχήματος, κάτι που επιτρέπει στην BMW M4 να κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση ένα roll race, παίρνοντας ίσως εκδίκηση για την ήττα του i8.

Η μεγάλη διαφορά γεννά σκέψεις για βελτιώσεις στο γερμανικό sports coupe, ωστόσο μάλλον ο twin-turbo I6 κινητήρας της «μπέμπας» είναι «απείραχτος».

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...