Οι πωλήσεις των μεγάλων SUV της GM πηγαίνουν καλά, διπλασιάζεται η παραγωγή τους

Σχετικά άρθρα

2015-cadillac-escalade-front-three-quarter

Τα Cadillac Escalade, Chevrolet Suburban και τα υπόλοιπα θηριώδη SUV της GM πηγαίνουν πολύ καλά από πλευράς πωλήσεις και έτσι η GM αναγκάστηκε να λάβει μέτρα αύξησης της παραγωγής τους.

Στο εργοστάσιο Arlington του Τέξας, εκεί όπου η εταιρία κατασκευάζει τα μεγάλα SUV της, προστέθηκε νέα βάρδια κάθε Σάββατο, ώστε η GM να καταφέρει να προλάβει την αυξανόμενη ζήτησή τους. Σε κάθε βάρδια το εργοστάσιο κατασκευάζει 400 μεγάλα SUV και έτσι με την προσθήκη της νέα βάρδιας, η παραγωγή τους θα αυξηθεί ετησίως κατά περίπου 60.000 οχήματα. Πέρυσι, η GM κατασκεύασε περί τα 286.000 μεγάλα SUV στο εργοστάσιο του Arlington, ενώ μέσα το πρώτο εξάμηνο του 2015 έχει ήδη κατασκευάσει 154.000 αυτοκίνητα, αύξηση 26% σε σχέση με το 2014.

2015-Cadillac-Escalade

Τα Escalade, Suburban, Tahoe και GMC Yukon είναι εκείνα που προσθέτουν τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία της GM, μιας και έχουν περιθώριο κέρδους άνω του 10,5%. Συγκεκριμένα, με κάθε μια πώληση ενός τέτοιου οχήματος, η GM βάζει περίπου 10.000 δολάρια κέρδους στα ταμεία της, ενώ ετησίως από τις πωλήσεις αυτών των μοντέλων, εισέρχονται στα ταμεία της GM περισσότερα από 3 δισ δολάρια, σχεδόν τα μισά απ’όσα κέρδισε συνολικά η GM πέρυσι (6,5 δισ. δολάρια). Το best seller μοντέλο είναι φυσικά η Cadillac Escalade, οι πωλήσεις της οποίας αντικατοπτρίζουν το 30% των συνολικών πωλήσεων πολυτελών μεγάλων SUV στις Η.Π.Α.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Cadillac teasάρει το Opulent Velocity Concept

Η Cadillac έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video του Opulent Velocity Concept, ενός νέου πρωτότυπο με το οποίο θα γιορτάσει τα 20στα γενέθλια των...

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...
Autoblog.gr