Το φετινό Gumball 3000 Rally σε video 10 λεπτών

Σχετικά άρθρα

Gumball 2015

Πως γίνεται να χωρέσει το τρελό ταξίδι του φετινού Gumball 3000 Rally μέσα σε ένα video μόλις 10 λεπτών; Και όμως γίνεται, με αυτό το υπέροχα μονταρισμένο video να μας δείχνει το τι έζησαν οι πλούσιοι συμμετέχοντες του, οι οποίοι ξεκίνησαν από τη Στοκχόλμη και κατέληξαν στο Las Vegas. Ανάμεσα τους ο Lewis Hamilton που συμμετείχε σε αυτό με την Koenigsegg Agera HH και ο Σουηδός σκιέρ Jon Olsson με το κτηνώδες Audi RS6.

Του χρόνου το ταξίδι των εκκεντρικών πλούσιων συμμετεχόντων θα ξεκινήσει από το Δουβλίνο και αφού περάσει το Εδιμβούργο, το Λονδίνο, τις Ελβετικές Άλπεις, τη Βουδαπέστη και το Βουκουρέστι, θα καταλήξει τελικά στην Κωνσταντινούπολη. Η έναρξη του θα γίνει στις 30 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 του Μάη και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα περάσει από το θρυλικό Transfagarasan της Ρουμανίας. Σε ότι αφορά το παράβολο συμμετοχής, αυτό θα κυμανθεί από τις 40.000 έως τις 50.000 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...