Η Seat θα παρουσίασει 4 νέα μοντέλα στα επόμενα 2 χρόνια. Πρώτο, το Prostyle SUV

Σχετικά άρθρα

IMG_6069

Η Seat ετοιμάζει επίθεση σε όλα τα μέτωπα τα χρόνια που μας έρχονται, παρουσιάζοντας 4 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Πρώτο, θα είναι το SUV που θα βασίζεται στο 20v20 concept. Το SUV αυτό, θα ονομάζεται –αν αληθεύουν οι φήμες- Prostyle και θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης το 2016. Θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του Group και θα κινείται από διάφορους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Δεν αποκλείεται δε και το λανσάρισμα μίας Cupra έκδοσης με τον δίλιτρο TSI να αποδίδει περί τα 300 άλογα!

Το επόμενο μοντέλο στη σειρά, θα είναι το ανανεωμένο Leon που αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού, τον Σεπτέμβριο του 2016 ενώ το μοντέλο που θα ακολουθήσει, δεν θα είναι άλλο από το νέο Ibiza. Μέχρι στιγμής, το πλάνο της Seat κάνει λόγο για λανσάρισμα εντός του 2017 ενώ τον ίδιο χρόνο αλλά λίγο αργότερα, περιμένουμε και το νέο Toledo. Όσον αφορά τους κινητήρες που θα εξοπλίζουν αυτά τα μοντέλα, η λογική λέει ότι θα είναι οι γνωστοί τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι του Group χωρίς όμως να υπάρχει πουθενά στο σχέδιο πρόβλεψη για κάποια ηλεκτρική ή υβριδική έκδοση. Αν θα “βγει” αυτό το στοίχημα της Seat… μένει να το δούμε.

ΠηγήSeatFanClub

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...