Αυτό είναι το Seat Leon Cross Sport

Σχετικά άρθρα

90889sea_017_Sketches

H Seat βρίσκεται σε φάση αντεπίθεσης καθώς πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν επενδύσεις ύψους 3,3 δισ. ευρώ για τη περίοδο μεταξύ 2015 και 2019, ενώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια υπολογίζεται ότι θα βγάλει στην αγορά τέσσερα νέα μοντέλα.

Το πρώτο από αυτά θα είναι ένα συμπαγές crossover και σήμερα βλέπουμε τα πρώτα σκίτσα του πρωτοτύπου, που θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη. Η ισπανική εταιρία το ονομάζει Seat Leon Cross Sport Show Car και αναφέρει ότι “ταιριάζει απόλυτα στη SEAT με την απόδοσή του, τη δυναμική σχεδίαση και crossover στάση του, καθώς του αστικού τρόπου ζωής των νέων πελατών της εταιρίας”

90889sea_016_Sketches

Οπτικά, το τρίθυρο μοντέλο φαίνεται να συνδυάσει στοιχεία από το Leon Cupra μαζί κάποια στοιχεία από το X-Perience, δημιουργώντας ένα compact urban crossover. Απ’ότι ξέρουμε μέχρι σήμερα, το μοντέλο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από το πρώτο μισό του 2016, και φυσικά θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του Group. Μηχανικά θα εφοδιάζεται από διάφορους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ δεν αποκλείεται δε και το λανσάρισμα μίας Cupra έκδοσης με τον δίλιτρο TSI να αποδίδει περί τα 300 άλογα!

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

The SEAT Leon Cross Sport Show Car matches the Brand perfectly with its performance, dynamic Design and Crossover attitude and the urban lifestyle of our young spirited customers.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...