Και με τον Vettel θέλει να μάχεται ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Vettel

Το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου δεν είναι άλλος από τον Lewis Hamilton. Ο Πρωταθλητής έχει νικήσει 8 φορές φέτος και χρειάζεται άλλες 3 νίκες στους εναπομείναντες 5 αγώνες για να ισοφαρίσει το περσινό του ρεκόρ των 11 νικών. Σε αρκετά Grands Prix, ο Βρετανός είχε έναν εξαιρετικά άνετο και ανιαρό αγώνα, που η μοναδική του «αποστολή» ήταν να πάει το μονοθέσιο στον τερματισμό.

Ο 30χρονος έχει πει στο παρελθόν πως θέλει να κερδίζει μέσα από μάχες και όχι με τόσο μεγάλη άνεση, ενώ διατηρεί την άποψη αυτή, τονίζοντας πως οι μάχες με τον Sebastian Vettel θα είχαν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και αυτές με τον Nico Rosberg.

Αυτό που θα ήταν ωραίο είναι ένας αγώνας σαν αυτόν που είχα πέρυσι με τον Nico στο Μπαχρέιν, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά. Ήταν ένας αγώνας όπως και στα καρτ και γι’ αυτό τα καρτ είναι τόσο διασκεδαστικά. Αν γινόταν αυτό στη Formula 1 κάθε Σαββατοκύριακο, τότε θα τρελαινόμασταν, επειδή είναι τόσο διασκεδαστικό. Θα ήθελα πολύ να το είχα αυτό με τον Sebastian.

Η Ferrari έχει ρίξει τον πήχη για τον αγώνα στο Sochi, ωστόσο στο στρατόπεδο της Mercedes υπάρχουν φόβοι για προβλήματα στα ελαστικά, αντίστοιχα με αυτά στη Σιγκαπούρη. Ο Hamilton πιστεύει ότι η Scuderia θα συνεχίσει να βελτιώνεται, επισημαίνοντας πως η ομάδα του δε θα σταματήσει να πιέσει σκληρά.

Ήταν προφανώς πολύ γρήγοροι (σ.σ. η Ferrari) σε μερικούς αγώνες, έχουν μερικές νίκες, ένας από αυτούς ήταν πίσω από τον Nico στον προηγούμενο αγώνα, έτσι έχουν καλό ρυθμό και ακόμα έχουν διαθέσιμες «μάρκες» για τον κινητήρα τους, συνεπώς θα συνεχίσουν να βελτιώνονται. Δεν ξέρω αν θα τις χρησιμοποιήσουν ή αν θα συνεχίζουν να βελτιώνονται αυτό το 3ήμερο, αλλά είναι μια σοβαρή απειλή και δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, και αυτό θα πρέπει να το ξέρουν, γιατί δεν σκοπεύουμε να τα παρατήσουμε.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα