Η Porsche 911 GT3 RS παράγει τόση downforce που έχει πρόβλημα!

Σχετικά άρθρα

2016porschegt3rslava4f

Η Porsche 911 GT3 RS παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης νωρίτερα μέσα στο 2015 και έκτοτε, έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού αλλά και του ειδικού τύπου. Ένα πάρα πολύ περίεργο πρόβλημα όμως σχετικά με την σκληροπυρηνική 911 εμφανίστηκε μέσω ενός Γερμανικού forum.

Σύμφωνα με έναν ιδιοκτήτη 911 GT3 RS, το αυτοκίνητο παράγει τόση downforce στο εμπρός μέρος που η ανάρτηση δεν αντέχει. Αυτό φαίνεται σύμφωνα με το μέλος του forum από το ότι οι εμπρός τροχοί “γλύφουν” τους θόλους και τον προφυλακτήρα. Μάλιστα, έπειτα από μερικούς γύρους στο Nurburgring, τα εμπρός φλας, η γρίλια στα φτερά και ο θόλος είναι εντελώς κατεστραμμένα.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω πού ακριβώς εντοπίζεται το πρόβλημα και πώς είναι δυνατόν να μην το παρατήρησε η ίδια η Porsche κατά τις δοκιμές του αυτοκινήτου στην πίστα. Επίσης, δεν γνωρίζω αν είναι μεμονωμένο το πρόβλημα ή αν το έχουν εντοπίσει και άλλοι ιδιοκτήτες.

Πηγήpff.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...