Ο Wolff βλέπει σπουδαία αντιπαλότητα μεταξύ των Hamilton και Vettel τα επόμενα χρόνια

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Vettel

Τα κοινά στοιχεία των Lewis Hamilton και Sebastian Vettel δεν είναι λίγα: κατ’ αρχάς, και οι δύο ανήκουν στην ίδια γενιά οδηγών, κάνοντας την παρθενική τους εμφάνιση το 2007. Τα επιτεύγματά τους είναι παρόμοια, καθώς έχουν και οι δύο από 42 νίκες, ενώ ο Hamilton βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον τρίτο του παγκόσμιο τίτλο, όταν ο Vettel έχει έναν περισσότερο.

Οι δύο οδηγοί οδηγούν για τις δύο κορυφαίες ομάδες αυτή τη στιγμή και το μέλλον προβλέπεται «καυτό», αν σκεφτούμε ότι η Ferrari διαθέτει πλέον τη δύναμη να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο την επόμενη σεζόν, με τη Mercedes να είναι πιθανότατα άκρως ανταγωνιστική και το 2016. Το αφεντικό της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, ξέρει το ταλέντο, την ικανότητα και το πάθος των δύο οδηγών, έτσι προβλέπει ότι η αντιπαλότητά τους μπορεί να είναι μία εκ των κορυφαίων όλων των εποχών.

Και οι δύο είναι σε πολύ ανταγωνιστικά μονοθέσια, και θα μπορούσε η αντιπαλότητά τους να είναι μία εκ των σπουδαιότερων στο άθλημα. Ο Lewis έχει τη δική του αντιπαλότητα μέσα στην ομάδα, έτσι αυτό είναι καλό.

Περιμένουμε να είναι δυνατοί την επόμενη σεζόν, και στο Sochi είδαμε τον Sebastian να οδηγεί καλά και να προσέχει τα ελαστικά του. Είναι μια καλή ομάδα ανθρώπων με ένα πολύ καλό μονοθέσιο, και ανυπομονούμε να παλέψουμε μαζί τους τη νέα σεζόν.

Lewis Hamilton

Σκληρές μάχες μέσα στην πίστα προβλέπει και ο Hamilton με τον Γερμανό τα επόμενα χρόνια, διότι πιστεύει ότι είναι ένας πολύ καλός και γρήγορος οδηγός, τονίζοντας παράλληλα και τον χαρακτήρα του τετράκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Αν κρεμούσα τα γάντια μου και ήμουν ένας οπαδός, θα ήθελα να δω τους δυο μας να μάχονται ο ένας εναντίον του άλλου. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος με αυτό. Ο Sebastian είναι «αυθεντικός»: είναι αυτό που βλέπετε. Είναι ένας εξαιρετικός οδηγός και μια καλή προσωπικότητα. Είναι διασκεδαστικός και ανυπομονώ να παλέψω μαζί του τα επόμενα χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr