Η Mercedes C350e αποτυγχάνει στο moose test

Σχετικά άρθρα

519050

Το σουηδικό περιοδικό Teknikens Värld στο διάσημο τεστ αποφυγής ταράνδου (Moose Test) που διεξάγει σε όλα τα μοντέλα που δοκιμάζει, βρήκε πως η Mercedes-Benz C350e το περνά με πολύ χαμηλή επίδοση.

Οι Σουηδοί προσπάθησαν αρχικά να δοκιμάσουν την C350e στο Moose Test ενώ αυτή κινούνταν με 72 χλμ/ώρα αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν πετυχημένο. Το ίδιο συνέβη και όταν η υβριδική C-Class κινούνταν με 67 και 66 χλμ/ώρα, με το αυτοκίνητο να περνά με επιτυχία το τεστ, μόνο όταν κινούνταν με ταχύτητα 64 χλμ/ώρα.

Όπως αναφέρει το Teknikens Värld το Citroen DS5 πέρασε εύκολα την εν λόγω δοκιμή, υπό τις ίδιες συνθήκες, με ταχύτητα 74 χλμ/ώρα. Η Mercedes Σουηδίας απάντησε στο σουηδικό μέσο λέγοντας πως στη δική της δοκιμή αποφυγής ταράνδου, η C350e πέρασε με ταχύτητα 75 χλμ/ώρα, και πως για τα αποτελέσματα της δοκιμής του Teknikens Värld ευθύνεται η χαμηλή πίεση των ελαστικών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...