Δε θέλει ηγετικό ρόλο στην Haas ο Grosjean

Σχετικά άρθρα

Romain Grosjean

Ίσως κανένας να μην περίμενε την κίνηση του Romain Grosjean, ο οποίος αποφάσισε να γίνει ο πρώτος οδηγός της Haas F1 Team. Η αμερικανική ομάδα δεν είναι μακριά από την ανακοίνωση του δεύτερου οδηγού, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως ο team-mate του Γάλλου θα είναι ο δοκιμαστής της Ferrari, Esteban Gutierrez.

Αν πρέπει να συγκρίνουμε τα δύο ονόματα, τότε ο Grosjean βγαίνει νικητής στην κόντρα αυτή. Ο οδηγός της Lotus είναι σαφώς ένας καλύτερος οδηγός με πιο γεμάτη καριέρα, ωστόσο ο ίδιος λέει πως αυτό δε τον κάνει να απαιτεί θέση αρχηγού στην ομάδα, αλλά προτιμά να υπάρχει ισονομία, με έναν δεύτερο οδηγό που να βοηθά την ομάδα στη βελτίωσή της.

Νομίζω ότι θα ήθελαν έναν έμπειρο οδηγό για το νούμερο ένα, και στη συνέχεια είναι δικό σου θέμα να διαλέξεις τον team-mate. Ο Gene περίμενε έναν οδηγό με μεγάλη εμπειρία στο να δημιουργεί μια ομάδα και ήξεραν ότι πέρασα από ομάδες που είχαν καλή απόδοση. Αυτά δείχνουν ότι θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Όποιος κι αν είναι ο team-mate μου, θέλω κάποιον που να δουλεύει για να μας βοηθήσει να βελτιωθούμε, επειδή είναι πάντα καλύτερο να έχεις δύο τέτοιους οδηγούς.

Το μόνο που θέλω είναι ένας γρήγορος οδηγός. Είχα τον Alonso, τον Raikkonen και τον Pastor· όλοι τους ήταν πολύ διαφορετικοί, πιθανώς οι δύο πρώτοι είχαν περισσότεροι εμπειρία, γιατί ήταν Πρωταθλητές, έτσι ήταν σπουδαίο να βρεθώ δίπλα τους. Ο Pastor είναι επίσης πολύ γρήγορος, έτσι πάντα προσπαθώ να μάθω τα δεδομένα, για το τι κάνει και το πώς μπορώ να βελτιώσω το εαυτό μου. Αυτό πάντα σε κρατά σε εγρήγορση.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...