Μουλάρια της Bugatti Chiron σε νέες δοκιμές [w/video]

Σχετικά άρθρα

bugatti chiron

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται οι δοκιμές από την Bugatti στα μουλάρια της Chiron και σε ένα video που κυκλοφόρησε σήμερα, βλέπουμε δύο μουλάρια της Chiron στους δρόμους της κεντρικής Ευρώπης. Όπως γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, ο σχεδιασμός της Chiron θα δανείζεται στοιχεία από το Vision Gran Turismo Concept, με τα δύο πρωτότυπα να έχουν διαφορετικά πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει αεροτομή και ένα μικρό κεντρικό πτερύγιο.

Θα έχει τιμή 2,2 εκατ. ευρώ και μόλις 500 Chiron θα κατασκευάσει η Bugatti, με το μοντέλο να παρουσιάζεται στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο. Ο αντικαταστάτης της Veyron θα βασίζεται σε μία ανανεωμένη έκδοση της ανθρακονημάτινης πλατφόρμας που ήδη υπάρχει, με το 92% των εξαρτημάτων της θα είναι νέα ή τροποποιημένα ώστε να αυξηθεί η ακαμψία και να μειωθεί το βάρος. Θα φορά τον W16, 8-λιτρο κινητήρα που θα βασίζεται στον υπάρχον κινητήρα της Veyron, αλλά θα εφοδιαστεί με σύστημα άμεσου ψεκασμού καυσίμου και πιθανώς, e-turbos – αν όχι όλα, 2 από τα 4, και θα συνδυάζεται με ένα υβριδικό σύστημα. Ο κινητήρας θα παράγει 1.500 άλογα και 1.500 Nm ροπής, θα συνδυάζεται με 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης με torque vectoring. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε μόλις 2 δευτ., χρόνος περίπου μισό δευτ. ταχύτερος από την Veyron SS WRE, με την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου να ανέρχεται στα 450-463 χλμ/ώρα.

Πηγήericohessel

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr