Νίκη προς τιμήν του Senna θέλει ο Hamilton στη Βραζιλία

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Από το φετινό καλεντάρι, μόνο τρεις αγώνες δεν έχει κερδίσει ποτέ στην καριέρα του ο Lewis Hamilton: στην Αυστρία, στο Μεξικό και στη Βραζιλία. Οι δύο πρώτοι αγώνες επέστρεψαν πρόσφατα στη Formula 1, όμως η Βραζιλία βρίσκεται από το 1972 στο πρόγραμμα. Ο Πρωταθλητής έχει φτάσει κοντά στη νίκη, αλλά δεν έχει καταφέρει ποτέ να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, με την καλύτερη θέση να είναι η δεύτερη, στον περσινό αγώνα.

Αυτό θέλει να αλλάξει ο Βρετανός την προσεχή Κυριακή. Ένας ακόμα λόγος που θέλει να κερδίσει την Κυριακή είναι για τη μνήμη του αδικοχαμένου Ayrton Senna, τον οποίο λάτρευε και συνεχίζει να λατρεύει ακόμα και σήμερα.

Ήταν ένας εντός έδρας αγώνας για τον Ayrton, έτσι ήταν όνειρό μου να αγωνιστώ στο Σάο Πάολο όταν ήμουν μικρότερος και πάντα ένιωθα την παρουσία του όταν ήμουν εκεί. Ήταν ένας τόσο μεγάλος ήρωας στη Βραζιλία και είναι συγκινητικό να έχω πάντα τέτοια υποστήριξη εκεί. Είναι τρομερό να σκεφτούμε ότι χρειάστηκαν 8 χρόνια για να κερδίσει ο Ayrton αυτόν τον αγώνα και είναι ένας από τους λίγους που δεν έχω κερδίσει κι εγώ. Αν αυτό αλλάξει τώρα, θα είναι ένας χαιρετισμός σε αυτόν και ακόμα ένα highlight σε αυτή την εκπληκτική χρονιά μου, έτσι θα βάλω τα δυνατά μου για να το κάνω να συμβεί.

Wolff-Hamilton

Ο βασικότερος αντίπαλος θα είναι λογικά για μία ακόμα φορά ο Nico Rosberg, που προέρχεται από τη νίκη στο Μεξικανικό Grand Prix. Το αφεντικό της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, υποστηρίζει πως η αντιπαλότητα των δύο οδηγών του λειτουργεί προς όφελος του αθλήματος, αλλά και για την ίδια την ομάδα.

Η αντιπαλότητα των Lewis και Nico είναι σπουδαία για το άθλημα, για την ομάδα, αλλά και για τους ίδιους. Πιέζει ο ένας τον άλλον όλο και πιο σκληρά, πιέζοντας μαζί και την ομάδα, κάτι που είναι συναρπαστικό. Ο αγώνας στη Βραζιλία πάντα προσφέρει εκπλήξεις και ποτέ δεν αποτυγχάνει να σε διασκεδάσει. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνουμε στο Interlagos.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr