O Horacio Pagani δεν είναι υποστηρικτής των υβριδικών hypercars

Σχετικά άρθρα

pagani3600px28480of65229-3201917529-o

Η εποχή επιβάλλει υβριδικά σύνολα. Δες, από την Formula 1 και την “Αγία Τρίαδα” των hypercars, μέχρι τα καθημερινά αυτοκίνητα. Κι όμως υπάρχουν κάποιοι μικροί κατασκευαστές που δεν είναι υπέρμαχοι την συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Ο Horacio Pagani σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε ότι αυτή τη στιγμή η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη και ώριμη αρκετά ώστε να χρησιμοποιηθεί στα super sport αυτοκίνητα και γι’αυτό δεν είναι υποστηρικτής των υβριδικών συνόλων. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Δεν μου αρέσουν τα υβριδικά αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή, η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη. Ένα sportscar πρέπει, από ορισμού, να έχει μικρό βάρος, οι μπαταρίες και οι ηλεκτρικοί κινητήρες έχουν αρκετό βάρος αυτή τη στιγμή ώστε να δικαιολογήσουν την χρήση τους.

Παρόλα αυτά, ο Horacio είπε ότι παρακολουθεί την εξέλιξη των υβριδικών συνόλων και δεν απέκλεισε την χρήση τους από την εταιρία του στο μέλλον, λέγοντας:

Προς στιγμή, δε βλέπω τη χρήση υβριδικής τεχνολογίας στα αυτοκίνητα μας, αλλά αυτή είναι απλά μια απόφαση μου, ας δούμε πως θα είναι η τεχνολογία τα επόμενα χρόνια.

ΠηγήTop Gear

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

Η BYD κατασκεύασε το 7.000.000στό όχημα με μπαταρία

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 7.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV) από το 2008, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία...