Όχι του Wurz σε πρόταση για την ηγεσία της Manor

Σχετικά άρθρα

Le Mans 24 Hours

Έχοντας δύο δεκαετίες αγώνων και δύο νίκες στις 24 ώρες του Le Mans (1996 και 2009) στις πλάτες του, ο Alex Wurz αποφάσισε να κρεμάσει το κράνος του. Αυτό σημαίνει πως ο Αυστριακός των 187 εκατοστών θα σταματήσει να αγωνίζεται στις πίστες, αλλά σίγουρα θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την ενασχόλησή του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ως μέλος κάποιας ομάδας.

Η ομάδα αυτή θα μπορούσε να είναι η Manor, καθώς οι Βρετανοί είδαν τους John Booth και Graeme Lowdon να φεύγουν από το εργοστάσιο. Ο αντικαταστάτης του δεύτερου έχει βρεθεί και είναι ο Dave Ryan, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει κάποιος που θα ηγηθεί της προσπάθειας που κάνει η Manor για να μία καλύτερη πορεία στη Formula 1. Είναι ο 41χρονος αυτό το άτομο; Σύμφωνα με τον ίδιο, όχι.

Μετά από μία περίοδο μελέτης, έχω πληροφορήσει τον Stephen Fitzpatrick ότι αποφάσισα να μην είμαι διαθέσιμος στη Manor.

Μία άλλη επιλογή θα μπορούσε θεωρητικά να είναι ο πρώην επί κεφαλής της McLaren Racing, Martin Whitmarsh. O Βρετανός αποχώρησε από το Woking στα τέλη του 2013 και πλέον είναι CEO στην Ben Ainslie Racing που συμμετέχει στο America’s Cup (πρωτάθλημα ιστιοπλοϊκών αγώνων). Το πρόβλημα είναι, όμως, ότι ο 57χρονος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δε θέλει να πάρει τον ρόλο του επί κεφαλής σε ομάδα Formula 1, ενώ ο ιδιοκτήτης κι επενδυτής της Manor, Stephen Fitzpatrick αρνείται και αυτός τον ρόλο του επί κεφαλής.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα