Η Local Motors πηγαίνει την ανακύκλωση αυτοκινήτου σε άλλο επίπεδο

Σχετικά άρθρα

Local_Motors_LM3D_Swim_06

Η Local Motors έγινε η πρώτη εταιρία του κόσμου που βγάζει στην αγορά ένα 3D εκτυπωμένο αυτοκίνητο και στα σχέδια της είναι να προσφέρει στους πελάτες της στο μέλλον, την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τα αυτοκίνητά τους. Πως; Με την ανακύκλωση του ίδιου τους του αυτοκινήτου. Βλέπεις το 3D εκτυπωμένο αυτοκίνητο της Local Cars είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και έτσι η εταιρία θέλει να λιώνει το παλιό αυτοκίνητο και στη συνέχεια, με το λιωμένο πλαστικό να εκτυπώνει ένα νέο αυτοκίνητο, το οποίο θα παρέχει στον ιδιοκτήτη του περισσότερες δυνατότητες.

Για την ώρα, όλα τα παραπάνω αποτελούν μια ιδέα των ανθρώπων της Αμερικάνικης εταιρίας που εργάζονται πάνω στη διαδικασία. Το 3D εκτυπωμένο της Local Motors, για το οποίο η εταιρία δέχεται ήδη παραγγελίες θα ξεκινήσει τις παραδόσεις του στα τέλη του 2016 με την τιμή του να κυμαίνεται από τα 18.000 έως τα 60.000 δολάρια. Η εταιρία την περίοδο αυτή, περνά το αυτοκίνητό της από τις απαραίτητες δοκιμές πρόσκρουσης. Τα αποτελέσματα αυτά θα αξιολογηθούν, θα γίνουν αλλαγές στα μέρη του αυτοκινήτου που χρίζουν βελτίωσης και όταν πάρει τα απαιτούμενα πιστοποιητικά τότε θα αρχίσουν οι πωλήσεις του.

Στόχος της εταιρίας είναι να πουλά περίπου 2.400 αυτοκίνητα ετησίως, με την κατασκευή τους να γίνεται σε ένα εργοστάσιο στο Νόξβιλ του Τενεσί. Στα πλάνα της εταιρίας είναι να ανοίξει στο μέλλον εργοστάσιο στο Βερολίνο, στη Σιγκαπούρη αλλά και στη Νότιο Κορέα. Σήμερα, η εταιρία είναι σε θέση να εκτυπώσει ένα αυτοκίνητο σε περίπου 40 ώρες, έχοντας ως στόχο τη μείωση του χρόνου αυτού στις 12 ώρες.

ΠηγήAutoblog.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...