Red Bull: Μόνο 5 χρόνια άργησε η McLaren

Σχετικά άρθρα

Red Bull X2010

Η εμφάνιση είναι ένα από τα βασικότερα θέματα της Formula 1, και οι υπεύθυνοι θέλουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου -και- μέσω αυτού του στοιχείου, ωστόσο συνεχίζουν να μην ακούν τη γνώμη του κόσμου για όλα τα υπόλοιπα θέματα. Η Ferrari παρουσίασε τη δική της πρόταση για το μέλλον, το οποίο είδαμε και στην πίστα, αλλά κάτι αντίστοιχο αναμενόταν και από άλλες ομάδες.

Σήμερα, η McLaren μάς έδειξε τη δική της πρόταση, που ονομάζεται MP4-X. Το σχέδιο αυτό δεν ταιριάζει στα γούστα μου όταν μιλάμε για Formula 1, αλλά δε σου κρύβω πως, με το που το είδα, το μυαλό μου γύρισε πίσω, και πιο συγκεκριμένα στο 2010. Πριν από 5 χρόνια, η Red Bull, διά χειρός Adrian Newey, παρουσίασε το X2010, για το Gran Turismo 5 τότε και αργότερα για το Gran Turismo 6.

Η αυστριακή ομάδα φροντίζει να υπενθυμίσει στη McLaren πως το σχέδιο των Βρετανών είναι παρόμοιο με το δικό τους, με την υποσημείωση ότι άργησαν μόνο 5 χρόνια! Φυσικά κι έχουν δίκιο, ενώ, αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο -επαναλαμβάνω, όχι για τη Formula 1-, τότε θα ήταν το σχέδιο του Newey.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...