Villeneuve: Ο Hamilton συμπεριφέρθηκε σαν κακομαθημένο παιδί

Σχετικά άρθρα

Jacques-Villeneuve-Australian-F1-Grand-Prix-dxBtLndQGZIx

Τον τελευταίο καιρό ο πρωταθλητής δημιουργεί εχθρούς, κάθε φορά που αποφασίζει να κάνει δηλώσεις. Είτε για τους συναθλητές του, είτε για παλαιότερους οδηγούς, είτε για τον teammate του, είτε ακόμη και για την ομάδα του, ο Lewis Hamilton έχει πει πολλά. Προφανώς, ο Βρετανός έχει δεχθεί και αντίλογο, με τον Jacques Villeneuve να είναι ο τελευταίος που εκφράζει ανοιχτά την άποψή του για τον Lewis.

Ο πρωταθλητής του 1997 υποστηρίζει πως ο Hamilton επηρεάστηκε από τις ήττες του μετά την κατάκτηση του τίτλου, με την συμπεριφορά του να μοιάζει με αυτή ενός κακομαθημένου παιδιού, ανίκανου να δείξει ταπεινότητα. Παράλληλα, ο Villeneuve αφήνει υπόνοιες και για το οδηγικό ταλέντο του Βρετανού, μετά από την αλλαγή ισορροπιών στην Mercedes, αλλά και τις γκρίνιες περί αλλαγής στο set-up της W06.

Αφού ο (Rosberg) έχασε το πρωτάθλημα, μοιάζει κάτι να άλλαξε μέσα του. Δεν ξέρω στα σίγουρα, αλλά έγινε ένας δολοφόνος. Ο Lewis, όμως, αντέδρασε αρκετά άσχημα και έδειξε μια πολύ αρνητική πλευρά του χαρακτήρα του.

Έδειξε ότι δεν μπορεί να είναι ταπεινός.Εξασφάλισε τρία παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά δεν μπορούσε να χαρεί και συμπεριφέρθηκε σαν ένα κακομαθημένο παιδί που του πήραν τα παιχνίδια. Δεν ενήργησε όπως θα έκανε ένας μεγάλος πρωταθλητής.

(Ο Lewis) Είναι αυτός που κάθεται στο αυτοκίνητο. Είναι αυτός που δουλεύει με τον μηχανικό του. Είναι στο χέρι του. Όποιο και αν είναι το set-up που έχει, φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα στον Nico, αλλά ίσως αυτό να συμβαίνει γιατί ο Nico έχει δουλέψει πολύ.

Αν είναι αυτή η περίπτωση, τότε ίσως ο Lewis να μην ήταν τόσο ανώτερος, όσο φάνηκε να είναι φέτος. Απλά μπορεί να είχε μια καλύτερη ρύθμιση. Γι ‘αυτό πρέπει να είναι προσεκτικός όταν λέει τέτοια πράγματα.

[Πηγή: Motorsport-Magazin via ESPNF1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...