Στην Ολλανδία μπορείς να πληρώσεις τα μαθήματα οδήγησης με σεξουαλικές πράξεις

Σχετικά άρθρα

private-driving-instructor

Όλοι γνωρίζουμε το πόσο ανοιχτόμυαλοι και χωρίς πουριτανισμό είναι οι Ολλάνδοί, αλλά οκ κάποια πράγματα έχουν το όριο τους. Όπως κατάλαβες και από τον τίτλο, οι εκπαιδευτές οδήγησης στην χώρα της τουλίπας επιτρέπεται πλέον νομικά να δέχονται το σεξ ως πληρωμή για τα μαθήματα.

Ναι, συνειδητοποίησε το μερικά δευτερόλεπτα και όχι δεν είναι πρωταπριλιά, είναι 100% νόμιμο. Ο νέος νόμος, που ονομάζεται “Ride for a Ride” (καβάλα για μια βόλτα), μόλις την προηγούμενη εβδομάδα τέθηκε σε ισχύ από την ολλανδική κυβέρνηση για κάθε σπουδαστή, εφόσον είναι ηλικίας άνω των 18 ετών.

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις, αλλά η πορνεία είναι νόμιμη στην Ολλανδία, εάν και εφόσον το άτομο έχει έγκυρη άδεια συνοδείαw και πληρώνει τους φόρους βάσει αυτοαπασχόλησης. Προφανώς, όμως, υπήρχαν και αντιδράσεις, με τον Gert-Jan Segers από το συντηρητικό κόμμα της Χριστιανικής Ένωσης, να υποβάλει ερώτημα στο ολλανδικό κοινοβούλιο λέγοντας ότι η “πληρωμή” αυτή θα πρέπει να παραμείνει παράνομη.

Για να πάρει την θεϊκή απάντηση από την υπουργός Μεταφορών της Ολλανδίας, Melanie Schultz van Haegen και τον υπουργό Δικαιοσύνης Ard van der Steur:

Δεν είναι ότι προσφέρουν σεξουαλική δραστηριότητα έναντι αμοιβής, αλλά έναντι μαθημάτων οδήγησης. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η πρωτοβουλία ανήκει στον εκάστοτε εκπαιδευτή οδήγησης, και επικεντρώνεται στην προσφορά μαθημάτων οδήγησης, με την ανταμοιβή να γίνεται με σεξουαλικές πράξεις. Όταν μια σεξουαλική πράξη προσφέρεται αντί χρημάτων, αυτό είναι πορνεία.

Δεν θα σχολιάσω τίποτα γι’αυτό, θα το αφήσω σε σένα, αλλά μου γεννάτε το ερώτημα και πως θα πληρωθεί ο ΦΠΑ σε αυτή τη περίπτωση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr