Ecclestone: Η Formula 1 είναι σκ@τ@!

Σχετικά άρθρα

Formula 1 Cars

Το να βλέπεις το αφεντικό της Formula 1 να μιλά με τέτοιους χαρακτηρισμούς για το άθλημα, είναι το λιγότερο τραγικό για όλους εμάς και φυσικά για τη Formula 1. Σίγουρα, ο Bernie Ecclestone έχει και αυτός το δικό του μερίδιο ευθύνης για τον κατήφορο που έχει πάρει η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά η FIA ευθύνεται σίγουρα περισσότερο γι’ αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια.

Ο 85χρονος πιστεύει ότι οι Mercedes και Ferrari οδηγούν το άθλημα σε καταστροφή, αφού δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τη Formula 1. Ο κόσμος μισεί κατά πλειοψηφία τους κανονισμούς που ισχύουν από το 2014, μαζί με όλους τους περιορισμούς στη βελτίωση της αεροδυναμικής και των κινητήρων, για υποτιθέμενη εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά τα πράγματα ενδέχεται να γίνουν χειρότερα από το 2017.

Ο Ecclestone θα πρέπει να παρουσιάσει τις προτάσεις του μαζί με τον Jean Todt μέχρι τις 31 Ιανουαρίου για τα κρίσιμα θέματα που αφορούν το άθλημα, και σίγουρα αυτές θα έχουν ενδιαφέρον από τη στιγμή που επιλέγει τέτοιους χαρακτηρισμούς για τη Formula 1.

Το πρόβλημα είναι ότι βλέπω τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θέλω να είναι. Πιστεύετε ότι είναι σωστό να βλέπουμε τον Fernando Alonso, που είναι πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής, να ξεκινάει από το τέλος του grid; Είναι σωστό να βλέπουμε κάποιον να είναι τρίτος στις κατατακτήριες και να ξεκινά από την 13η θέση; Είναι σωστό;

Η Formula 1 είναι σκ@τ@! Τώρα, θα πρέπει να κοιτάξουμε αυτά τα πράγματα. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. Βλέπουν τον αγώνα, ξέρουν ότι ένας έκανε τον δεύτερο ή τρίτο χρόνο στις κατατακτήριες και ξαφνικά ξεκινάει από το μέσο του grid. Και γιατί; Επειδή άλλαξε κινητήρα ή κιβώτιο. Μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...