Αυτά είναι τα OLED πίσω φωτιστικά σώματα του νέου Audi TT RS

Σχετικά άρθρα

2016-audi-tt-rs-with-oled-taillights-2016-audi-tt-rs-with-oled-taillights

Φαίνεται ότι ο ανούσιος και ηλίθιος “πόλεμος” μεταξύ Audi και BMW για τα laser εμπρός φωτιστικά σώμα των R8 και i8 αντίστοιχα, μεταφέρεται και αντίστοιχα πίσω, καθώς μετά τα OLED πίσω φώτα της M4 GTS, τέτοιας τεχνολογίας θα διαθέτει και το νέο TT RS.

Με την βαυαρέζικη φίρμα να κερδίζει και τις δύο “μάχες”, η Audi θα διαθέτει στον προαιρετικό εξοπλισμό OLED πίσω φώτα στο νέο γερμανικό coupe επιδόσεων και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που μας δείχνει τον σχεδιασμό τους.

audi-tt-rs-render-audi-tt-rs-render

Μηχανικά θα φορά τον 2,5-λιτρο TFSI κινητήρα, με τις τελευταίες αναφορές να λένε θα αποδίδει 400 άλογα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ/ώρα. Επιπλέον θα υπάρχει και η TT RS Performance έκδοση, που θα αντικαταστήσει την TT RS Plus και αναμένεται να αποδίδει 420 άλογα.

Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, αποκλειστικά μέσω του 7-τάχυτου DSG, με την γρήγορη έκδοση της νέας γενιάς του TT να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016. Θα διαθέτει νέο bodykit με επιθετικής σχεδίασης μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, νέα γρίλια, πλαϊνά skirts, νέο πίσω προφυλακτήρα και διπλές οβάλ απολήξεις εξατμίσεων.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα