H Audi, η ΒΜW, η Daimler και η VW νοιώθουν την οικονομική ύφεση της Κίνας

Σχετικά άρθρα

audi bmw china

Η συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση στην Κίνα έχει δείξει τα σημάδια της στις μεγάλες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες με τις Audi, ΒΜW, Daimler και VW να είδαν τις πωλήσεις τους να μειώνονται μέσα στο 2015.

Οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες ήταν από τους μεγαλύτερους χαμένους, με την Volkswagen να βλέπει μείωση 4,9%, την Daimler με την μητρική εταιρία της Mercedes-Benz να βλέπει πτώση 4,8%. Η BMW είδε τις πωλήσεις της να μειώνονται κατά 5%, ενώ η Audi είδε πτώση των πωλήσεων της κατά 3,8%. Άξιο αναφοράς η μεγάλη αύξηση κατά 32,6% των πωλήσεων της Mercedes-Benz.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Arndt Ellinghorst, η μαζική υποτίμηση του κινεζικού νομίσματος θεωρείται σήμερα ως η μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια οικονομία. Ο ίδιος εκτιμά ότι μια πτώση 20 τοις εκατό της αξίας του γουάν θα ισοδυναμεί με απώλεια περίπου €5,5 δισ. ευρώ στα συνδυασμένα κέρδη των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...