Όταν η ίδια η Koenigsegg σου ρίχνει άκυρο στο Twitter…

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Για όσους την παρακολουθούν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, το γεγονός ότι η Koenigsegg αλληλεπιδρά με τους οπαδούς της δεν είναι ούτε κάτι νέο, ούτε κάτι περίεργο. Η Σουηδική εταιρία απαντά σε tweets, αστειεύεται και δίνει συμβουλές και απ’ ότι φαίνεται, “την λέει” κιόλας… Η ιστορία, έχει ως εξής:

Ένας κύριος Alejandro Navarro, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter την φωτογραφία μίας μαύρης Koenigsegg One:1 κάπου στο Μονακό με την περιγραφή:

Το θηρίο μου για τους  δρόμους του Μόντε Κάρλο σήμερα #BestMate @koenigsegg #OneBlack 450km/h #IsARealMadness!

Όλα καλά… όμως θα παρατήρησες ότι tagαρε την Koenigsegg και η απάντηση της στο tweet του Navarro ήταν απλά επική.

Δεν είμαστε σίγουροι πώς το κατάφερες αυτό όταν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι στο Angelholm!

… το οποίο να συμπληρώσω εγώ ότι δεν είναι στο Μονακό… Με λίγα λόγια, ο κύριος Navarro πήγε να πουλήσει μούρη στους 400κάτι followers του. Όμως αν πας να πουλήσεις μούρη με ψέματα, μην tagάρεις τους μοναδικούς ανθρώπους που μπορούν να σου ρίξουν άκυρο. Κοινή λογική είναι αυτό! Περιττό να αναφέρω ότι το αρχικό tweet έχει διαγραφεί και μένει μόνο η απάντηση της εταιρίας και το δούλεμα που τρώει ο Navarro στο Twitter… Αξία: Ανεκτίμητη!

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...