Η Mary Barra υπερασπίζεται την έλλειψη αερόσακων σε μοντέλα της GM

Σχετικά άρθρα

mary barra

Η Mary Barra, CEO και πρόεδρος της General Motors βρίσκεται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας εκεί όπου μίλησε για την κριτική που δέχεται η εταιρία της τους τελευταίους μήνες, σχετικά με την απόφασή της να μην τοποθετεί στάνταρ αερόσακους σε αυτοκίνητά της, όπως π.χ το Chevrolet Aveo που πουλά στην Λατινική Αμερική.

Ερωτηθείς για τις κριτικές αυτές η Barra δήλωσε πως συνεχώς αναζητούν στην GM τρόπους να κάνουν τα αυτοκίνητά τους ασφαλέστερα σε όλες τις πτυχές τους, αλλά εμφανίστηκε να υπερασπίζεται την επιλογή της GM να τοποθετεί λιγότερο εξοπλισμό ασφαλείας σε ορισμένες αγορές.

Σε πολλά από αυτά τα μέρη, η τεχνολογία είναι διαθέσιμη και αν το θέλει ο πελάτης, είναι ανάμεσα στις επιλογές του. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που είμαστε πολύ πάνω από τα πρότυπα ασφαλείας της κάθε χώρας, αλλά πρέπει να εξετάσουμε την οικονομική προσιτότητα ενός μοντέλου, ώστε αυτό να μπορεί αν αγοραστεί από το κοινό.

Συμπλήρωσε πως εάν τα πρότυπα και τα χαρακτηριστικά ασφάλειας γίνουν κοινά σε όλο τον κόσμο, τότε η τεχνολογία θα είναι φθηνότερη και έτσι θα είναι πολύ πιο προσιτό να προσφέρει η GM τον ίδιο εξοπλισμό ασφαλείας σε όλα τα μοντέλα της παγκοσμίως, ανεξαρτήτου αγοράς.

ΠηγήIBTimes

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...
Autoblog.gr