Η Ford δεν λέει όχι στο Ranger Raptor

Σχετικά άρθρα

Ford_Ranger_Wildtrak_04

H Ford έχει στο οπλοστάσιο της το “απόλυτο off-road αυτοκίνητο επιδόσεων”, το F-150 Raptor, και σύμφωνα με τα λεγόμενα του διευθυντή επικοινωνίας της Ford Performance, Paul Seredynski, είναι αρκετά πιθανό να αποκτήσει μια αντίστοιχη έκδοση και το μικρότερο Ranger.

Χαρακτηριστικά, ο Αμερικάνος manager χαρακτήρισε σε αυστραλιανό μέσο την παραπάνω ιδέα ως “γοητευτική”, κάτι που όμως σίγουρα δεν επιβεβαιώνει την προσθήκη του Ranger Raptor στην γκάμα της Μπλε Οβάλ. Στα τέλη του 2014, όμως, η Ford είχε επιβεβαιώσει 12 νέα γρήγορα μοντέλα και είναι πολύ πιθανό το Ranger Raptor να είναι μέσα σε αυτά.

Για να γίνει πραγματικότητα αυτό, ο επικεφαλής μηχανικός της Ford Performance, Tyrone Johnson, τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει στέρεο επιχειρηματικό σενάριο για το μοντέλο, με την εταιρία του να μην ενδιαφέρεται σε μοντέλα που χάνουν λεφτά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...