Παραδόθηκε η πρώτη Ferrari F60 America

Σχετικά άρθρα

f60 (5)

Σχεδόν 15 μήνες μετά την παρουσίαση της, στην οποία παραβρέθηκε και η Megan Fox, η Ferrari ξεκίνησε τις παραδόσεις των 10 F60 America, με την πρώτη να παραδίδεται στον τυχερό ιδιοκτήτη της στο Palm Beach του San Francisco. Η Ferrari F60 America είναι το ειδικό μοντέλο που ετοίμασε η Scuderia για να γιορτάσει τα 60στα της γενέθλια στη Βόρειο Αμερική, με το αυτοκίνητο να συνδυάζει τα δύο μεγαλύτερη πάθη των Αμερικάνων πελατών της Ferrari, τον V12 κινητήρα και την ανοικτή οροφή.

Βασίζεται πάνω στην F12berlinetta και ο V12 6,3-λίτρων κινητήρας αποδίδει 740 άλογα στις 8.700 σ.α.λ με 690 Nm ροπής, τα οποία περνούν στην άσφαλτο μέσω των πίσω τροχών. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,1 δευτερόλεπτα, όπως ακριβώς και η F12.

Σχεδιαστικά διαθέτει ένα νέο αλουμινένιο σώμα με εισαγωγές αέρα στο καπό, νέο προφυλακτήρα με χρωμιομένες εισαγωγές αέρα, νέα φτερά με εισαγωγές αέρα, πιο έντονα πτερύγια, νέα φωτιστικά σώματα, νέο πίσω προφυλακτήρα με μεγάλο διαχύτη και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και ένα εντελώς διαφορετικό πάνω πίσω μέρος, στο οποίο βρίσκονται τα δύο μεγάλα roll bar.

Η ασύμμετρη σχεδίαση της καμπίνας, τονίζει την οδηγοκεντρική σχεδίαση της, με τον οδηγό να κάθεται σε κόκκινο δερμάτινο κάθισμα, με την κεντρική κονσόλα να είναι βαμμένη σε κόκκινο χρώμα. Το κάθισμα του συνοδηγού είναι επενδυμένο με μαύρο δέρμα και στο κέντρο από τις πλάτες και των δύο των καθισμάτων βρίσκεται ένα μοτίβο της αμερικάνικης σημαίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr