Τελικά δεν είναι παρουσιάστρια του TopGear η S. Schmitz;

Σχετικά άρθρα

sabine_schmitz_M5_e60-1260x840

Το Top Gear επιστρέφει στις 5 Μαΐου και εμείς ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιοι θα το παρουσιάζουν. Σίγουρα ένας εκ των παρουσιαστών θα είναι ο Chris Evans αλλά από εκεί και πέρα; Μέχρι τώρα, πιστεύαμε ότι στην ομάδα του νέου Top Gear ανήκει και η Sabine Schmitz και ενώ αυτό εξακολουθεί να είναι αλήθεια, ο ρόλος της σε αυτή την ομάδα ίσως τελικά να μην είναι αυτός της συμπαρουσιάστριας.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Schmitz αγωνίστηκε στις 24 ώρες της Daytona με την Porsche 911 GT3 R της Frikadelli Racing. Την Κυριακή το πρωί, όταν κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης,ο Joe Bradley την ρώτησε πώς πάνε τα πράγματα με το Top Gear, η Schmitz δήλωσε:

Συγγνώμη, ουδέν σχόλιο. […] Ξέρεις, είμαι συνεχώς με το Top Gear αλλά όχι ως… χμμ, παρουσιάστρια.

Προφανώς, όταν λέει ότι είναι συνεχώς με το Top Gear εννοεί τα διάφορα “ειδικά” γυρίσματα που έχει κάνει ανά καιρούς με το προηγούμενο Top Gear, αυτό του Jeremy Clarkson. Όμως πρώτη φορά ακούμε ξεκάθαρα ότι δεν είναι η παρουσιάστρια που ψάχνουμε. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο για να μάθουμε τι ετοιμάζει το BBC και ο Chris Evans για το reboot της δημοφιλέστατης εκπομπής.

ΠηγήRoad&Track

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...