Ο Pininfarina κάτι θα φέρει στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Pininfarina teaser

Η παραπάνω φωτογραφία είναι η πρώτη teaser του “συναρπαστικού πρωτότυπου αυτοκινήτου” που θα παρουσιάσει ο οίκος Pininfarina στην προσεχή έκθεση της Γενεύης την 1η Μαρτίου. Είναι εντελώς άγνωστο τι αυτοκίνητο θα είναι αυτό, μιας και η φωτογραφία αποκαλύπτει πιθανώς την μπροστά γρίλια και τα χρώματα του πρωτότυπου.

Να θυμίσω πως πλέον ο ιταλικός οίκος ανήκει στην ινδική Mahindra. Η συμφωνία εξαγοράς ύψους 168 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει την αγορά του 76,06% του Pininfarina, με το υπόλοιπο ποσοστό να βγαίνει προς πώληση αργότερα σε ανοικτή προσφορά.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό των μετοχών πωλήθηκε για 25,3 εκατ. ευρώ ή 1,10 ευρώ ανά τεμάχιο, αλλά η Mahindra δεσμεύτηκε ότι θα επενδύσει επίσης 20.000.000 ευρώ στον οίκο και θα παρέχει εγγύηση προς τους πιστωτές της ύψους 114.500.000 ευρώ. Ο οίκος Pininfarina θα συνεχίσει ως μια ανεξάρτητη εταιρεία, με τον Paolo Pininfarina να παραμένει επικεφαλής του διοικητικού της συμβουλίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...