Τα Ford Ka και EcoSport θα κατασκευάζονται στη Ρουμανία

Σχετικά άρθρα

ford romania

Η Ford εξετάζει το ενδεχόμενο να κατασκευάζει τη νέα γενιά του Ka, αλλά και το Ecosport στο εργοστάσιό της στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, από το 2017 και έπειτα, μαζί με την παραγωγή του B-Max. Σύμφωνα με την τοπική Ziarul Financiar, τα δύο μοντέλα θα αυξήσουν την ετήσια παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου από τις 50.000 στις 200.000, με το εργοστάσιο να έχει πλήρη δυναμική 300.000 αυτοκινήτων ετησίως.

Εκπρόσωπος της Ford δήλωσε πως το εργοστάσιο της Κραϊόβα παραμένει ένα κρίσιμο εργοστάσιο για την λειτουργία της Μπλε Οβάλ εταιρίας. Το εργοστάσιο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2009, με το πρώτο αυτοκίνητο που βγήκε από την γραμμή παραγωγής του να ήταν το Transit Connect, του οποίου η παραγωγή μετακινήθηκε στην Βαλένθια της Ισπανίας. Στο εργοστάσιο, η Ford κατασκευάζει επίσης τους 1.000 κ.εκ και 1.500 κ.εκ EcoBoost κινητήρες των B-Max και Mondeo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...