Audi Q2: Ακόμη ένα teaser video του

Σχετικά άρθρα

audi q2

Μια εβδομάδα προτού το Audi Q2 κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης, η γερμανική εταιρία έδωσε ακόμη ένα teaser video του, στο οποίο διακρίνονται για ακόμη μια φορά τα LED φωτιστικά σώματά του.

Το Q2 βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του VW Group, με το μήκος του να φτάνει περίπου τα 4,2 μέτρα και θα προσφέρει περισσότερα από 350 λίτρα χώρο αποσκευών. Κίνηση θα παίρνει από τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης (TFSI) και πετρελαίου (TDI), μεταξύ των οποίων ο τρικύλινδρος 1000άρης, ο 1.4 TFSI με τα 140 άλογα και ο δίλιτρος TFSI, απόδοσης 230 ίππων. Όσον αφορά στην γκάμα των πετρελαιοκινητήρων, αυτή θα αποτελείται από έναν 1.4 λίτρων, έναν 1.6 λίτρων και έναν 2.0-λιτρο.

Τέλος, η γκάμα του Audi Q2 αναμένεται να περιλαμβάνει και plug-in υβριδική έκδοση, ενώ οι φήμες θέλουν το SQ2 με diesel κινητήρα, όπως και το κορυφαίο RS Q2 με 300 άλογα. Η κίνηση στις απλές εκδόσεις θα μεταφέρεται στους μπροστά άξονα, ενώ το σύστημα τετρακίνησης Quattro θα προσφέρεται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν από το φθινόπωρο.

https://www.youtube.com/watch?v=R6KM7qdHP_g

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...