Πωλείται μια υπερσπάνια BMW M3 (E30) Johnny Cecotto

Σχετικά άρθρα

1989-bmw-m3-e30-johnny-cecotto-02

Όσο δύσκολο είναι να πετύχεις το τζόκερ, άλλο τόσο είναι να βρεις μια BMW M3 (E30) Johnny Cecotto σε καλή κατάσταση και να πωλείται. Όπως καταλαβαίνεις η συγκεκριμένη έκδοση αποτελεί δυσεύρετο “διαμάντι”, καθώς κατασκευάστηκαν μόλις 480 αυτοκίνητα.

Το όνομα της το πήρε από τον οδηγό αγώνων από τη Βενεζουέλα, που είχε πολλές διακρίσεις με τη αγωνιστική Μ3 στα τέλη της δεκαετίας του ’80, χωρίς ωστόσο να είναι η πιο σπάνια έκδοση του μοντέλου, καθώς υπήρχε και η Roberto Ravaglia edition, ομόσταυλου του Cecotto στο DTM, που κυκλοφόρησε σε μόλις 25 μονάδες και αποκλειστικά για την αγορά της Αγγλίας.

1989-bmw-m3-e30-johnny-cecotto-13

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το 276ο που βγήκε από στην παραγωγή, και για πρώτη φορά παραδόθηκε στο Γιβραλτάρ το 1989. Είναι βαμμένο στο Misano Red χρώμα και έχει διανύσει 202.000 χλμ., ενώ στο εσωτερικό, το σαλόνι είναι επενδυμένο με μαύρο δέρμα. Θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο Silverstone Auctions, στο Coventry της Αγγλίας, το ερχόμενο σαββατοκύριακο, με την τιμή της να εκτιμάται ότι θα πιάσει από €39.000 μέχρι €45.000.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...