O Chris Evans δεν ήθελε τον Matt LeBlanc συμπαρουσιαστή στο Top Gear

Σχετικά άρθρα

top gear

Δύο είναι τα τινά: είτε όντως υπάρχει πολύ γκρίνια σε όλο τον κύκλο των παρουσιαστών και συντελεστών του νέου Top Gear, είτε είναι ηθελημένη κίνηση για δημοσιότητα, ώστε να μεγαλώσει η προσμονή των θεατών, κάτι που θα οδηγήσει και σε μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Απ’ότι φαίνεται, όμως, μόνιμη πηγή των “κακών” ειδήσεων είναι ο Chris Evans, καθώς σήμερα μαθαίνουμε ότι δεν είχε και την καλύτερη άποψη για τον συμπαρουσιαστή του και κωμικό Matt LeBlanc. Έτσι, εκτός από την καθυστέρηση του πρώτου επεισόδιο κατά δύο εβδομάδες, και το “τσεκούρωμα” 2 επεισοδίων, βρετανικό tabloid αναφέρει ότι ο Evans δεν ήθελε τον “Joey”, και λογομάχησε γι’αυτό με την παραγωγή Lisa Clark, καθώς ήταν δική της η πρόταση να συμπεριληφθεί στην ομάδα ο Αμερικάνος ηθοποιός. Αυτός ήταν ένας από τους πολλούς λόγους, που σύμφωνα με πληροφορίες οδήγησαν την Clark να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με την Express, ο Evans απάντησε στην πρόταση της Clark, ότι “αυτός είναι ξεπερασμένος, για ποιο λόγο τον θέλουμε;” Απ’οτι φαίνεται, όμως, δεν πέρασε το χατήρι του Evans και περιμένουμε με αγωνία να δούμε πως θα είναι χημεία αλλά και η σύνθεση των συντελεστών κατά την διάρκεια των επεισοδίων.

ΠηγήExpress

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...