Tο φθηνό υπο-brand της VW είναι πολύ πιθανό

Σχετικά άρθρα

vw-logo

Παρότι πριν ένα χρόνο είχαμε ακούσει από τα πλέον αρμόδια χείλη, ότι η Volkswagen θα λανσάρει ένα φθηνό υπο-brand το 2018, ακόμα τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο, αν και μια τέτοια κίνηση είναι κάτι παραπάνω από πιθανή να πραγματοποιηθεί.

Όπως δήλωσε από τη Γενεύη ο Jürgen Stackmann, μέλος του ΔΣ της VW υπεύθυνος για τις πωλήσεις, το marketing και το aftersales:

Εξετάζουμε να επαναπροσδιορίσουμε τα δεδομένα στο τι θα κάνει ένα τέτοιο αυτοκίνητο εφικτό. Είναι απολύτως σημαντικό να το κάνουμε σωστά. Με μερικά πράγματα μπορούμε να συμβιβαστούμε, με μερικά όχι. Η ασφάλεια για παράδειγμα έχει ένα δεδομένο: κανένα συμβιβασμό. Αλλά ορισμένοι τομείς, όπως μεντεσέδες στις πόρτες, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Η εταιρεία έχει κάποια εσωτερικά πρότυπα κάνουν τα αυτοκίνητά μας να έχουν υψηλή ποιότητα, αλλά μερικά από αυτά είναι ίσως δικά μας πρότυπα, και όχι αυτά που οι πελάτες απαιτούν. Αν μπορέσουμε να αποδείξουμε συμβαίνει αυτό, τότε ίσως μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας για μια χαμηλού κόστους εταιρία.

Εμείς, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι έχει πάρει το πράσινο φως από το Δ.Σ. του VW Group, και ο Martin Winterkorn, πριν παραιτηθεί, είχε δηλώσει ότι η οικογένεια φθηνών αυτοκινήτων θα λανσαριστεί το 2018, με ένα SUV, ένα sedan και ένα hatchback.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...