Το νέο Top Gear πάει στο Netflix;

Σχετικά άρθρα

new top gear

Με τους συντελεστές του νέου Top Gear να συνεχίζουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα, βρετανικό μέσο αναφέρει πως στελέχη του Netflix έχοντας δει ένα επεισόδιο “πιλότο” της νέας εκπομπής, που έλαβε θετικά σχόλια, έχουν κάνει πρόταση στο BBC ώστε το Top Gear να προβάλλεται και μέσω του συνδρομητικού δικτύου, για να ανταγωνιστεί έτσι τη νέα εκπομπή των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May στο συνδρομητικό Amazon Prime.

Ο Guardian με δημοσίευμά του αναφέρει πως έχουν γίνει πρώιμες συζητήσεις ανάμεσα στα στελέχη του BBC και του Netflix, με το βρετανικό μέσο να συμπληρώνει πως το Netflix ήθελε πέρυσι να εντάξει στο δυναμικό του, τους Clarkson, Hammond και May, αλλά επειδή ο προϋπολογισμός ήταν πολύ ακριβός –250 εκατ. δολάρια– τελικά δεν προχώρησε η συνεργασία τους.

Δεν είναι μόνο το Netflix που θέλει συνεργασία με το BBC σχετικά με το νέο Top Gear. Πηγές του Guardian λένε πως υπάρχει ένας αριθμός διεθνών ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών που θέλουν να αγοράσουν τα δικαιώματα της εκπομπής, προτού αυτή βγει στον αέρα στις 22 Μαΐου. Σύμφωνα με τον Guardian, τόσο το Netflix, όσο και το BBC αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση.

ΠηγήThe Guardian

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...