Αγόρασε η Uber τουλάχιστον 100.000 Mercedes S-Class;

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz S-Class S500 Intelligent Drive

Η Uber φέρεται να έχει αγοράσει τουλάχιστον 100.000 Mercedes S-Class. Αυτό αναφέρει με δημοσίευμά του το γερμανικό Manager Magazin κάτι που σημαίνει πως η πολυεθνική εταιρία έδωσε ένα άκρως σεβαστό ποσό, κοντά στα 7 δισ. ευρώ για την αγορά των πολυτελών γερμανικών λιμουζίνων.

Τα αυτοκίνητα δεν θα νοικιάζονται σε ενδιαφερόμενους οδηγούς, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα θα έχουν αυτόνομη λειτουργία, κάτι που σημαίνει πως η Uber θέλει να “εξαλείψει” τους οδηγούς της, μιας και δεν είναι λίγα τα περιστατικά εκείνα που ορισμένοι από αυτούς, έχουν δημιουργούν προβλήματα.

Το Reuters αναφέρει πως η Uber χτύπησε την πόρτα τόσο της Mercedes, όσο της Audi και της BMW και μπορεί για την ώρα η Mercedes-Benz να μην προσφέρει αυτόνομες S-Class, αλλά είναι δεδομένο πως μέσα στην επόμενη πενταετία η τεχνολογία θα είναι έτοιμη. Εξάλλου η εταιρία από το 2013 είχε δημιουργήσει μια S500 με αυτόνομες λειτουργίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...
Autoblog.gr