Red Bull: Δε φεύγει ο Ricciardo

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Ένας από τους οδηγούς που κερδίζει συνέχεια οπαδούς είναι ο Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός ήταν η μεγάλη έκπληξη το 2014, όταν κατάφερε να κερδίσει 3 αγώνες, ενώ τερμάτισε τη σεζόν πάνω από τον Sebastian Vettel. Ο 26χρονος, εκτός από ένας εξαιρετικός και γρήγορος οδηγός, δείχνει και πολύ καλό χαρακτήρα, όντας ώριμος και σοβαρός, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Οι οπαδοί που κερδίζει δεν έχει να κάνουν μόνο με τους φιλάθλους της Formula 1, αλλά και με τους παράγοντες των ομάδων. Σύμφωνα με τον αγωνιστικό σύμβουλο της Red Bull Racing, Helmut Marko, ο Ricciardo έχει μπει στο στόχαστρο της Ferrari και της Mercedes, με την πρώτη να θέλει ίσως να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Kimi Raikkonen, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα διανύει την τελευταία του σεζόν.

Θέλοντας να πάρει θέση σε αυτές τις φήμες, ο επί κεφαλής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner, επισημαίνει πως ο Αυστραλός έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2017, ενώ λέει πως αντίστοιχη δήλωση έκανε και ο Ricciardo όταν ρωτήθηκε.

Έχει συμβόλαιο για το 2017, έτσι νομίζω πως ήταν αρκετά ακριβής σε ό,τι είπε. Η Red Bull επενδύει σε αυτά τα παιδιά στη νεαρή ηλικία, τους εξελίσσει και τους δίνει την ευκαιρία μέσα από την Red Bull Junior Team και να τρέξουν με την Toro Rosso. Ο Sebastian Vettel ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Daniel Ricciardo κάνει άψογη δουλειά, ο Daniil Kvyat και τα δύο ταλέντα στην Toro Rosso. Η κατάσταση που έχουμε με το συμβόλαιο του Daniel είναι σαφέστατη. Για πόσο καιρό; Αυτό είναι εμπιστευτικό.

ΠηγήGPUpdate

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...