Με νέο κινητήρα θα τρέξει ο Alonso στο Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Θα περίμενε κανείς, μετά από ένα τόσο σφοδρό ατύχημα όπως αυτό του Fernando Alonso στον πρώτο αγώνα, να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα στο μονοθέσιο. Οι πρώτες αναφορές ήθελαν τον κινητήρα να έχει τελικώς σωθεί, όπως και στην περίπτωση του Kimi Raikkonen. Φαίνεται, όμως, πως οι ισχυρισμοί της εφημερίδας Marca δεν ήταν εντελώς σωστοί.

Τα χείλη ενός εκπροσώπου της Honda είναι πολύ πιο επίσημα από αυτά της ισπανικής εφημερίδας, γι’ αυτό και μπορούμε να πούμε ότι τα πράγματα για τον Ισπανό δεν είναι τόσο καλά. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να περισσότερα στοιχεία να έχουν επηρεαστεί από την σύγκρουση, έτσι ο Ferni θα έχει νέο power unit στο Μπαχρέιν, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το πρώτο power unit και τα εξαρτήματά του.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα περισσότερα στοιχεία από το power unit να έχουν υποστεί ζημιά μετά από το ατύχημα του Fernando στη Μελβούρνη. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν έχουν διασωθεί κάποια κομμάτια. Γι’ αυτό και θα χρησιμοποιήσουμε ένα νέο power unit για το Grand Prix στο Μπαχρέιν.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...