Το Chevrolet SS θα έχει αντικαταστάτη

Σχετικά άρθρα

2016-chevrolet-ss-014-1

H Chevrolet θα βγάλει στην αγορά το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το SS, παρά το γεγονός πως η Holden θα σταματήσει να κατασκευάζει μοντέλα της στην Αυστραλία από το 2017. Το τωρινό Chevrolet SS αποτελεί ουσιαστικά ένα Holden Commodore με τα σήματα της Chevrolet, με το δεύτερο να σταματά το 2017, μιας και η GM θα κλείσει το εργοστάσιο της Holden στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τον Al Oppenheiser, τον αρχιμηχανικό της Chevrolet Camaro, η GM είναι ικανοποιημένη με τις πωλήσεις που κάνει η SS, γι’αυτό και έχει πάρει την απόφαση να φέρει στην αγορά και το μοντέλο που θα το αντικαταστήσει και θα κατασκευάζεται στις Η.Π.Α. Ο Oppenheiser απέφυγε να σχολιάσει αν το νέο μοντέλο φορά V8 κινητήρα, αλλά άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την GM μέχρι τα τέλη του έτους.

Οι φήμες θέλουν το μοντέλο να είναι πισωκίνητο, να κατασκευαστεί πάνω στην Alpha πλατφόρμα της GM, να προσφέρεται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και με μαγνητική ανάρτηση που θα βελτιώνει κατά πολύ τα οδηγικά του χαρακτηριστικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα