Έτοιμος να περάσει από κόσκινο τους κανονισμούς του 2017 ο Newey

Σχετικά άρθρα

Adrian Newey

Ένα από τα πιο έξυπνα μυαλά που έχουν περάσει ποτέ από τη Formula 1 είναι ο Adrian Newey. Ο Βρετανός τεχνικός τα τελευταία χρόνια έχει μειώσει τον χρόνο που αφιερώνει στην Red Bull Racing, καθώς ασχολήθηκε με το America’s Cup, αλλά και την Aston Martin, με την οποία η αυστριακή ομάδα ξεκίνησε συνεργασία και ο Newey θα βοηθήσει στην κατασκευή του απόλυτου hypercar.

Ο 57χρονος τεχνικός δεν έχει αποκοπεί από τους πρώην Πρωταθλητές και φυσικά οι κανονισμοί του 2017, που θα οριστικοποιηθούν μέχρι τις 30 Απριλίου, θα περάσουν από το μυαλό του, όπως αποκαλύπτει ο Christian Horner, επί κεφαλής της ομάδας του Milton Keynes, γεγονός για το οποίο δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος.

Ο Adrian θα μοιράσει τον χρόνο του όπως και πέρυσι, δηλαδή 50/50. Θα ξεκινήσει να κοιτά το 2017, τώρα που οι κανονισμοί φαίνονται αρκετά σταθεροί. Είναι σπουδαίο να είναι μέρος αυτού που κάνουμε τώρα κι επίσης είναι σπουδαίο που είναι επί κεφαλής της τεχνικής ομάδας. Κατ’ αρχάς, έχει περισσότερα από αυτά που χρειάζονται για τα επόμενα δύο χρόνια με τα αυτοκίνητα παραγωγής και μετά από αυτό ας δούμε. Αυτό θα μπορούσε να εντείνει την ασχολία του με τα αυτοκίνητα της Aston Martin.

Η φιλοδοξία δεν ξεκινά και σταματά σε ένα αυτοκίνητο. Έχουμε τελειώσει με αυτό που έπρεπε να κάνουμε στο America’s Cup. Τους έχουμε παραδώσει ένα προϊόν που ελπίζουμε ότι θα τους βοηθήσει. Έχουμε πλέον ολοκληρώσει αυτή την αποστολή.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα