H BMW X7 και σε υπερπολυτελής έκδοση

Σχετικά άρθρα

BMW-X7-teased-0

Η BMW ετοιμάζει την X7 και ο Ian Robertson, ο επικεφαλής πωλήσεων της γερμανικής εταιρίας δήλωσε πως η X7 θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, σε μια επταθέσια, αλλά και σε μια υπερπολυτελής τετραθέσια έκδοση που θα έχει και ξεχωριστή εμφάνιση, με τους πίσω επιβάτες να βιώνουν μια υπερπολυτελής εμπειρία. Ανάμεσα στα κλιματιζόμενα καθίσματα τύπου πολυθρόνας με μασάζ, θα υπάρχει μια κεντρική κονσόλα, ενώ στις πλάτες των μπροστά καθισμάτων θα συναντάμε συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Πρόθεση της BMW είναι να προσφέρει στην X7 το πιο πολυτελές εσωτερικό που διαθέτει αυτοκίνητο της γκάμας της.

Η υπερπολυτελής X7 είναι μέρος του σχεδίου της BMW να προσφέρει στην αγορά περισσότερα υπερπολυτελή μοντέλα. Σύμφωνα με τον Robertson η X7 που θα διαφέρει σχεδιαστικά από την X5, θα ξεκινήσει να πωλείται το 2018 και θα κατασκευάζεται στο αμερικάνικο εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg. Ο Robertson σημείωσε πως η BMW δεν θέλει να δημιουργήσει Maybach εκδόσεις όπως κάνει η Mercedes, μιας και όπως είπε, έχουν την Rolls-Royce που προσφέρει την “πεμπτουσία της πολυτέλειας” για όποιον την αναζητά. Το πολυτελές X7, που στην κορυφαία έκδοση του θα κοστίζει κοντά τις 100.000 δολάρια στις Η.Π.Α, δεν θα μοιράζεται κανένα του εξάρτημα με το SUV της Rolls-Royce, με το τελευταίο να διαθέτει χωροδικτύωμα από αλουμίνιο, ενώ η X7 monocoque σασί.

Ο Robertson επιβεβαίωσε και την X2, την coupe έκδοση της X1 που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2017. Ο Ludwig Willisch, CEO της BMW Βορείου Αμερικής είπε πως για φέτος αναμένουν πως το 40% των συνολικών πωλήσεων θα είναι από crossovers μοντέλα, 10% περισσότερο από όσο ήταν το 2015 (30%), ενώ συμπληρώνει πως η αγορά δείχνει “ακόρεστη” για τα crossovers οχήματα. Γι’αυτό και μέσα στο 2016 θα παρουσιαστεί “επιβράδυνση των πωλήσεων των σεντάν μοντέλων της BMW”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...