Ο Rosberg προειδοποιεί για τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Ferrari

Οι καλές εμφανίσεις της Ferrari συνεχίζονται. Αυτό αφορά μόνο την ταχύτητα, καθώς ο Sebastian Vettel δεν κατάφερε να βάλει την SF16-H στο grid για την εκκίνηση του χθεσινού αγώνα, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στον κινητήρα κατά τον γύρο σχηματισμού. Από την άλλη, ο Kimi Raikkonen τερμάτισε στην δεύτερη θέση, 10 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο, χωρίς να μπορεί να απειλήσει τον Nico Rosberg.

Ο οδηγός της Mercedes είδε με άνεση πρώτος την καρώ σημαία, κάνοντας διαχείριση σε όλο τον αγώνα, χωρίς να θέλει να ρισκάρει κάτι στη στρατηγική, ακολουθώντας τις επιλογές στα ελαστικά. Παρ’ όλα αυτά, ο Γερμανός πιστεύει ότι η ιταλική ομάδα δεν έχει δείξει ακόμα τι μπορεί να κάνει, γι’ αυτό και οι μηχανικοί στο Brackley δε θα πρέπει να ξεκολλήσουν το γκάζι από το πάτωμα σχετικά με την ανάπτυξη της W07.

Είχα τον έλεγχο, κάναμε διαχείριση του αγώνα, με σωστή στρατηγική, pit stops, χωρίς να βιαζόμαστε. Την ίδια ώρα, φυσικά, ο Kimi έδειξε καλό ρυθμό στον αγώνα και ξέρουμε ότι η Ferrari είναι πάρα πολύ κοντά. Το είδαμε στις κατατακτήριες. Έτσι, πρέπει να πιέσουμε, επειδή ακόμα δεν έχουν δείξει τι είναι ικανοί να κάνουν, αυτό είναι ξεκάθαρο, επειδή έχουν τόσες πολλές ατυχίες, που τους κόστισαν ακριβά. Έτσι, ακόμα δεν έχουμε  δει την πραγματική Ferrari. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, διότι έρχονται σ’ εμάς πολύ δυνατοί.

Η χθεσινή του νίκη ήταν η 5η συνεχόμενη, ξεκινώντας ιδανικά τη φετινή σεζόν. Ο ίδιος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό και περιμένει νέα μάχη για την πρώτη θέση στο Κινεζικό Grand Prix, μετά από δύο εβδομάδες.

Αυτή τη στιγμή το απολαμβάνω. Νιώθω πολύ προνομιούχος που οδηγώ αυτό το μονοθέσιο και μετά από τόσο καιρό παλεύω για νίκες. Πηγαίνω στην Κίνα και ξέρω ότι θα παλέψω κι εκεί για τη νίκη. Είναι τόσο ωραίο συναίσθημα και το να κερδίζεις είναι εκπληκτικό. Είναι σπουδαίο να παίρνεις όλους αυτούς τους βαθμούς για την ομάδα και να ξεκινάς έτσι τη σεζόν.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα