Jaguar: Το SVR δεν θα μείνει μόνο στους V8 κινητήρες

Σχετικά άρθρα

Jaguar-F-Type-SVR-Coupe-9939

H Jaguar, μέσω του Richard Agnew, επικεφαλής δημοσίων σχέσεων έκανε γνωστό πως το όνομα SVR θα μπορούσε να τοποθετηθεί τόσο σε μοντέλα με μικρότερους κινητήρες, όπως και σε ηλεκτρικά οχήματα. Ο Agnew είπε πως με την τεχνολογία του σήμερα να κάνει άλματα, δεν χρειάζεται κάποιο μοντέλο να φορά V8 κινητήρα για να αποδίδει 400 άλογα. Τα άλογα αυτά έρχονται σήμερα ακόμη και από ένα τετρακύλινδρο μοτέρ, και είναι φυσικό ένα τέτοιο αυτοκίνητο με τα σήματα της Jaguar, να αποκτήσει και το σήμα SVR.

O υπεύθυνος της βρετανικής φίρμας συμπλήρωσε πως το σήμα της SVR θα μπορούσε να τοποθετηθεί ακόμη και σε ηλεκτρικά μοντέλα, μιας και οι ηλεκτροκινητήρες έχουν τις δυνατότητες για τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου επιδόσεων. Σήμερα το μοναδικό μοντέλο της Jaguar που φορά το σήμερα της SVR είναι η F-Type SVR των 575 ίππων. SVR έκδοση έχουν επίσης το Range Rover Sport, με τον V8 5,0-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα να αποδίδει 550 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...