Αυτό είναι το νέο Citroen C6… αποκλειστικά για την Κίνα

Σχετικά άρθρα

Citroen-C6-1

Στα τέλη του Φεβρουαρίου είχε δημοσιευθεί το πρώτο teaser-σκίτσο του νέου μεγάλου sedan της Citroen για την Κινέζικη αγορά και τώρα, ήρθε η αποκάλυψη μέσω διαρροής. Το αυτοκίνητο είναι δημιουργία της κοινοπραξίας της PSA με την Κινέζικη Dongfeng και οι μέχρι τώρα πληροφορίες, λένε ότι θα ονομάζεται C6 II – χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι αυτό που βλέπουμε και αυτό που βλέπουμε σίγουρα δεν είναι για όλα τα γούστα. Στο μπροστά μέρος, ξεχωρίζει η τεράστια γρίλια και το άφθονο χρώμιο ενώ το πίσω μέρος είναι λίγο πιο “φυσιολογικό”. Όσον αφορά στο εσωτερικό δε, παρατηρούμε ότι ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός ενώ στην κεντρική κονσόλα έχει τοποθετηθεί μία μεγάλη οθόνη αφής. Γνωρίζουμε επίσης ότι το μοντέλο θα βασίζεται στην EMP2 πλατφόρμα της Γαλλικής εταιρίας.

Citroen-C6-2

Κατά τα άλλα, πηγές από την Κίνα αναφέρουν ότι το νέο C6 –ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται– θα προσφέρεται με υπερτροφοδοτούμενους, τετρακύλινδρους βενζινοκινητήρες 1.8 και 2.0 λίτρων ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον, η γκάμα του μοντέλου να εμπλουτιστεί και με μία υβριδική έκδοση. Περισσότερες πληροφορίες, θα έχουμε στην έκθεση του Πεκίνου, όπου και θα κάνει επίσημο ντεμπούτο το sedan της Citroen.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...