Αποκλείστηκε το #7 Audi από τον 6ωρο αγώνα του Silverstone

Σχετικά άρθρα

2016-6-Heures-de-Silverstone-Adrenal-Media-ALP59137_hd

Το δράμα δεν φαίνεται να έχει τέλος για τις 6 ώρες του Silverstone, αφού έπειτα από έναν γεμάτο δράση αγώνα, έχουμε και “συμβάντα” εκτός πίστας. Ο τεχνικός έλεγχος που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα, έδειξε ότι το εμπρός “skid block” του #7 Audi R18 e-tron quattro των Andre Lotterer, Benoit Treluyer και Marcel Fassler, ήταν κάτω από τα 20 χιλιοστά που το άρθρο 3.5.6.a3 των Τεχνικών Κανονισμών για τα LMP1 ορίζει.

2016-6-Heures-de-Silverstone-Adrenal-Media-ALP79507_hd

Αυτό σημαίνει ότι το Audi με το νούμερο 7, αποκλείεται από τον αγώνα. Κατά συνέπεια, νικητές του αγώνα είναι οι Romain Dumas, Neel Jani και Marc Lieb με την #2 Porsche 919 Hybrid. Στην δεύτερη θέση “προάγονται” οι Stephane Sarrazin, Mike Conway και Kamui Kobayashi με το #6 Toyota TS050 Hybrid ενώ στο podium ανεβαίνει πλέον και το Rebellion R-One AER με το νούμερο 13 και οδηγούς τους Matheo Tuscher, Dominik Kraihamer και Alexandre Imperatori.

Φυσικά, η Audi έχει ασκήσει έφεση στην απόφαση κι έτσι τα αποτελέσματα θεωρούνται προσωρινά. Μόλις υπάρξει κάτι νεότερο, θα σε ενημερώσουμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...

WEC: 1-2-3 η Porsche στο Κατάρ

Το απόλυτο έκανε η Porsche στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με την γερμανική εταιρία να κάνει το 1-2-3 στον αγώνα...