Φορτηγό βγαίνει από τον δρόμο για να αποφύγει θανατηφόρα σύγκρουση με αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Truck

Ακόμα ένα ατύχημα που τελικά την πληρώνει αυτός που δεν έκανε τίποτα λάθος. Τότε γιατί έγινε ατύχημα; Διότι πολύ απλά ο οδηγός ήθελε να αποφύγει έναν ηλίθιο οδηγό, και επίτρεψέ μου να γνωρίζω πως ο χαρακτηρισμός μου είναι αρκετά επιεικής, γιατί η ενέργειά του θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τον ίδιο και τον συνεπιβάτη του.

Όλα έγιναν στο Leelanau του Michigan των ΗΠΑ, όταν ένας 16χρονος ήθελε να στρίψει αριστερά, αλλά προφανώς δεν κοίταξε ότι έρχεται μία… νταλίκα! Ο οδηγός του μεγάλου οχήματος αντέδρασε γρήγορα για να αποφύγει το αυτοκίνητο, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν να βγει από την πορεία του και να σταματήσει εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 32χρονος οδηγός της νταλίκα δεν έχει τραυματιστεί, όπως και τα δύο άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο, ενώ αντίθετα προκλήθηκαν κάποιες ζημιές από την ορμή της νταλίκας. Το ατύχημα καταγράφηκε από κάμερα και μπορείς να το δεις στη συνέχεια.

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr