Πέντε εντυπωσιακά πρωτότυπα που ξεχωρίζουν στο Πεκίνο

Σχετικά άρθρα

[nextpage title=”Εισαγωγή” ]

BAIC-Arcfox-7-Beijing-Auto-Show

Η έκθεση του Πεκίνο άνοιξε τις πύλες τις νωρίς σήμερα το πρωί και εκεί έκαναν το ντεμπούτο δεκάδες αυτοκίνητα παραγωγής με τα Audi TT RS και Porsche 718 Cayman να ξεχωρίζουν.

Φυσικά, όπως σε κάθε μεγάλη έκθεση, έτσι και σε αυτή, οι εταιρίες παρουσιάζουν δεκάδες πρωτότυπα μοντέλα και στο άρθρο αυτό θα εστιάσουμε στα πέντε πρωτότυπα των κινεζικών εταιριών που ξεχωρίζουν.

[/nextpage]

[nextpage title=”IAT Concept Car” ]

IAT Concept Car

IAT-Concept1

Η IAT μαζί με το πρωτότυπο SUV της παρουσίασε και ένα φουτουριστικό πρωτότυπο που μας δείχνει το πως θα είναι οι αστικές μετακινήσεις του μέλλοντος. Το όχημα διαθέτει καλύπτρα, είναι μονοθέσιο και διαθέτει ένα πρωτοποριακό head up dispay.

[/nextpage]

[nextpage title=”Zhiche Electric SUV” ]

Zhiche Electric SUV

b083fe955b6c1887ef6a43

H Zhiche Auto στην έκθεση του Πεκίνο παρουσίασε ένα νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο SUV. Το πρωτότυπο διαθέτει δύο τεράστιες πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω και δίνουν πρόσβαση τόσο στους μπροστά όσο και στους πίσω επιβάτες.

Διαθέτει αυτόνομη τεχνολογία, Car2Car επικοινωνία, ενώ μπορεί να επικοινωνήσει με το σπίτι του κατόχου, ενεργοποιώντας διάφορες λειτουργίες του, από το σύστημα κλιματισμού, μέχρι και τον θερμοσίφωνα.

[/nextpage]

[nextpage title=”Chery FV2030″ ]

Chery FV2030

Chery-FV2030

Η Chery με το FV2030 μας δείχνει το πως έχει οραματιστεί το μέλλον των crossovers. Είναι ηλεκτρικό, διαθέτει σύστημα ανάκτησης ενέργειας, ολογραφική οθόνη και ένα προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που προβάλει τρισδιάστατες εικόνες.

[/nextpage]

[nextpage title=”Qiantu K50 Roadster” ]

Qiantu K50 Roadster

Qiantu-K50-Roadster-

Η Qiantu στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε την roadster έκδοση του K50 Coupe, του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου που είχε παρουσιάσει το 2014. Μαζί με το πρωτότυπο, στο περίπτερο της εταιρίας βρίσκεται και η έκδοση παραγωγής του K50 Coupe που διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 408 ίππων με 680 Nm ροπής. Η εταιρία έχει βάλει ως στόχο τις 50.000 πωλήσεις ετησίως.

[/nextpage]

[nextpage title=”BAIC ARCFOX-7″ ]

BAIC ARCFOX-7

BAIC-Arcfox-7-Beijing-Auto-Show

Για το τέλος κράτησα ίσως το εντυπωσιακότερο όλων. Πρόκειται για το ηλεκτρικό supercar της BAIC. Ονομάζεται ARCFOX-1 και ο σχεδιασμός του έχει γίνει από το σχεδιαστικό κέντρο της εταιρίας στη Βαρκελώνη.

To supercar έχει ακριβώς το ίδιο μήκος με μία Ferrari 458 Italia, αλλά είναι 90 χιλιοστά φαρδύτερο και 14 χιλιοστά πιο ψηλό. Όσον αφορά στον σχεδιασμό, αυτός είναι όσο επιθετικός θα περίμενε κανείς από ένα concept supercar. Πολύ χαμηλή μάσκα, επιθετικά side skirts, αεριζόμενο καπό, διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα, “Lambo” πόρτες και περίεργα φωτιστικά σώματα, τόσο εμπρός, όσο και πίσω.

BAIC-Arcfox-7-Beijing-Auto-Show

Ζυγίζει 1.755 κιλά, αποδίδει 610 άλογα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3 δευτερόλεπτα, έχει τελική ταχύτητα 260 χλμ/ώρα, έχει αυτονομία 300 χλμ και η εταιρία στοχεύει να το περάσει στη παραγωγή μέχρι το τέλος του έτους.

[/nextpage]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...