Η Fiat Chrysler συνεργάζεται με την Google

Σχετικά άρθρα

google autonomous

Η Fiat Chrysler φέρεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Alphabet, την εταιρία που ασχολείται με τα αυτόνομα αυτοκίνητα της Google, για πιθανή τεχνολογική συνεργασία.

Η Wall Street Journal αναφέρει πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές λαμβάνουν χώρα εδώ και αρκετούς μήνες, μιας και η Alphabet αναζητούσε συνεργασία με κάποια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο, κάνοντας πρόταση να πουλήσει την τεχνολογία αυτόνομων οχημάτων που αναπτύσσει εδώ και πολλά χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι οι προσπάθειες ανάπτυξης αυτόνομων οχημάτων της εταιρείας συνδέονται συνήθως με τα αυτόνομα οχήματα που δοκιμάζει η Google στην Καλιφόρνια και άλλες πολιτείες, η εταιρεία δεν έχει φιλοδοξίες ως κατασκευαστής οχημάτων. Η Google ευελπιστεί πως μια πιθανή συνεργασία με την FCA θα της δώσει πρόσβαση στο να κατασκευάζει τα αυτόνομα αυτοκίνητά της στα εργοστάσια της Fiat Chrysler, ενώ ο Sergio Marchionne, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Chrysler, θα βρει επιτέλους τον εταίρο που τόσο επιθυμεί.

H Google που έχει κάνει ήδη περισσότερα από 2,4 εκατ. δοκιμών με τα αυτόνομα αυτοκίνητά της, θέλει να περάσει την τεχνολογία της στην παραγωγή μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...