Η λύση της VW για τον 3-λιτρο V6 TDI ίσως περιλαμβάνει νέο καταλύτη

Σχετικά άρθρα

vw-v6-tdi-2014-1-016

Μπορεί  οι περίπου 500.000 ιδιοκτήτες πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων του VW Group να ξέρουν ότι η Γερμανική εταιρία θα αγοράσει πίσω τα οχήματα τους και θα τους αποζημιώσει και με $5.000 αλλά οι περίπου 85.000 ιδιοκτήτες 3-λιτρων TDI ακόμη περιμένουν για μία λύση.

Μάλλον όμως δεν θα περιμένουν για πολύ, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Volkswagen σύντομα θα προτείνει μία λύση επισκευής που θα περιλαμβάνει νέο λογισμικό αλλά και νέο καταλύτη! Οι συζητήσεις μεταξύ της εταιρίας και των αρχών συνεχίζονται όμως και ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Η προθεσμία που έχει δοθεί στην Volkswagen λήγει στις 21 Ιουνίου και μάλλον τότε θα ανακοινωθεί το πλάνο της εταιρίας στο σύνολο του.

Στις σχετικές ειδήσεις, στην εσωτερική έρευνα που διεξάγει η Volkswagen για το σκάνδαλο, που δεν έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, δεν βρέθηκαν σοβαρές παραβιάσεις από τωρινά ή πρώην κορυφαία στελέχη της. Η εταιρία επανάλαβε πως δεν θα αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της εσωτερικής έρευνας, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2016μ μιας και φοβάται πως τα στοιχεία δουν το φως της δημοσιότητας, θα διαταραχθεί η ποινική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...