Η Apple μιλά με κατασκευαστές σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Σχετικά άρθρα

H Apple κάνει ένα ακόμη βήμα που θα φέρει το ηλεκτρικό αυτοκίνητό της στην αγορά. Αυτή τη φορά, αναφορές θέλουν την εταιρία να έχει ξεκινήσει συνομιλίες με κατασκευαστές σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, προκειμένου να δημιουργηθεί η υποδομή για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου της.

Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό πως η Apple έχει δημιουργήσει ένα νέο μυστικό εργαστήριο στο Βερολίνο, όπου μια ομάδα μηχανικών της, αναπτύσσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της με αυτόνομες λειτουργίες. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές, η Apple θα παρουσιάσει το αυτοκίνητο της το 2021. Το “Project Titan” της Apple, αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στα τέλη του 2019/αρχές του 2020, με το αυτοκίνητο να ξεκινά τις πωλήσεις του από το 2021 με τιμή κοντά στις $75.000, τιμή παρόμοια με αυτή του Tesla Model S.

Το μοντέλο θα είναι σχεδιασμένο από τους ανθρώπους της Apple, αλλά το 80% της παραγωγής του θα γίνεται από εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρίας από το Κουπερτίνο, ενώ φημολογείται πως θα το κατασκευάζει η Αυστριακή εταιρεία Magna. Το αυτοκίνητο θα είναι ένα ηλεκτρικό όχημα με αυτόνομες λειτουργίες, με αρκετές εκατοντάδες μηχανικών να εργάζονται σε αυτό.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr