Ο Ricciardo σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο στον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

ricciardo

Κατά τη διάρκεια των πρώτων ελεύθερων δοκιμών για το GP του Μονακό, συνέβη ένα απίθανο περιστατικό μεταξύ των Daniel Ricciardo και Kimi Raikkonen. Στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου κατά τη διάρκεια των ελεύθερων όσο και των χρονομετρημένων δοκιμών, ένα συνήθης φαινόμενο είναι οι οδηγοί να επιβραδύνουν στις 2 τελευταίες στροφές της πίστας για να ξεκινήσουν και πάλι μία νέα προσπάθεια. Αυτό έπραξε και ο Φιλανδός οδηγός της Ferrari, όχι όμως στις δύο τελευταίες στροφές αλλά περίπου στον μισό γύρο, κάτι που έκανε τον Ricciardo να δοκιμάζει τα φρένα του .

Το γεγονός ότι ο Raikkonen έκοψε αρκετά, αλλά και το ότι ο Ricciardo έχασε έναν καλό γύρο, έκανε έξαλλο τον νεαρό Αυστραλό οδηγό της Red Bull. Συγκεκριμένα ο Ricciardo πρόταξε το χέρι του, σηκώνοντας χαρακτηριστικά το μεσαίο του δάχτυλο αρκετές φορές προς την πλευρά του Raikkonen.

Ο Αυστραλός δε σταμάτησε εκεί και στο team radio με την ομάδα του έδωσε και ένα βαρύ χαρακτηρισμό στον Φιλανδό. Αν έχεις απορία τι χαρακτηρισμό έκανε στον Iceman ο γελαστός Αυστραλός, ήταν στα Αγγλικά “cunt of a bloke” που σημαίνει στα Ελληνικά ”μουν@π@νο”.

Αυτά τα όμορφα μάλλον πείσμωσαν τον Ricciardo και του έδωσαν έξτρα κίνητρο για να πάρει την πρώτη θέση στο FP2.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr